Tranziția de la analog la digital

Tehnologia standard ce înzestrează o clinica modernă este completată de echipamente și tehnologii speciale ce au menirea de a permite specialistului obținerea unor tratamente sigure, precise și minim invasive, fără durere și în deplin confort. Noi nu spunem că suntem cea mai dotată clinică din Republica Moldova și printre cele mai moderne din Europa, ci lăsăm să te convingi de această certitudine.

12
ani de activitate
200
persoane în echipă
25000
pacienți tratați

Laboratorul dentar

Lucrările dentare de mare complexitate, realizate pe dinți naturali sau implanturi, necesită precizie și materiale de foarte bună calitate. Laboratorul clinicii Smile Dent facilitează fabricarea precisă a restaurărilor estetice, precise și rezistente precum coroane, punți, fațete, incrustații, bonturi protetice implantare, sisteme speciale de ancorare, ghiduri chirurgicale.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?

Printare tridimensională și proiectare digitală

Prin intermediul acestei tehnologii, pulberea de metal este topită și ”tipărită” strat cu strat, astfel generând produse de o calitate superioară cu o abatere de cel mult 5 microni, în condițiile în care un fir de păr uman are un diametru de aproximativ 100 de microni! Sisma combină designul independent de ultimă generație, garantând astfel calitate de top a produselor, cât și asistență detaliată și promptă.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?

Program de proiectare ultrasofisticat

De la o simplă coroană, până la punți întinse, de la fațetă dentară de numai 0,5 mm și până la cel mai precis ghid chirurgical, toate acestea sunt posibile grație sistemului format dintr-un scanner digital în 5 axe cu laser care permite înregistrarea detaliilor micronice ale amprentei sau modelului.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?