Smile Dent Team

Smile Dent are ca scop promovarea și cercetarea noilor concepte în stomatologia digitală modernă și implementarea acestora în protocoale clinice de zi cu zi.

12
ani de activitate
200
persoane în echipă
25000
pacienți tratați

Echipa

Suntem o echipă formată din mai mulți medici stomatologi, specializați în: implantologie dentară, chirugie oro-maxilo-facială, ortodonție, stomatologie generală, alături de colegii tehnicieni dentari, mereu la dispoziția ta pentru întocmirea unui plan de tratament corect și complet.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?

Experți în reabilitări extreme a cavității bucale

▪Servicii integrate de medicină dentară avansată;
▪Diagnostic stabilit pe baza investigațiilor radiologice complexe 3D;
▪Plan de tratament multidisciplinar, stabilit de către o echipă de specialiști;
▪Dotare cu tehnologiile viitorului și materiale inovatoare;
▪Flux de lucru digital.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?

Tehnologii moderne

Tehnologiile moderne ne permit să planificăm într-un mod corect o reabilitare totală. Acum deja vorbim despre modul în care noi putem reconstitui ceea ce natura nu a putut păstra. Tehnologiile ne permit să restabilim cavitatea bucală într-un mod predictibil, știind exact unde este suficient os pentru a insera un implant și cum va arăta viitorul zâmbet al pacientului.

Echipa

Aici activează o echipă de profesioniști calificați cu multă experiență căpătată în timp. Practica noastră se datorează nivelului avansat de cunostințe și a experiențelor noi obținute prin participarea activă la congresele stomatologice naționale și internaționale.