Estetică

Estetica dentară are ca scop obținerea unui zâmbet cât mai frumos, atrăgător. Este structurată de reguli, dar desăvârșită de simțul artistic, de înclinația către frumos a specialiștilor în stomatologie estetică. Rezultatele ei sunt un produs interdisciplinar, schimbând viața pacienților la maxim.

11
ani de activitate
100
pacienți tratați zilnic
80.000
dinți tratați

Scanner Intraoral

Utilizăm cel mai performant scanner intraoral din lume, 3Shape Trios prin intermediul căruia reușim să redăm pacienților confortul digital. Jumătate din timpul în care stăteai cu gura deschisă acum a dispărut. Totul se întâmplă într-o clonă digitală a gurii tale, iar apoi e transferat cu o precizie de 20 microni intraoral.

Ești pregătit pentru o nouă etapă a evoluției digitale?

Microscop

Cu ajutorul microscopului dentar, imaginea poate fi mărită de până la 22 ori, astfel încât medicul poate pune un diagnostic precis, iar pacientul se poate bucura de un tratament corect.

Microscopul dentar elimină numeroase riscuri ce pot duce la un eșec al tratamentului. În timp ce rata de succes a tratamentului clasic este de 50-60%, noi asigurăm eficiența maximă a acestuia. 

11
ani de activitate
100
pacienți tratați zilnic
80.000
dinți tratați

Digital smile design

Digital Smile Design este cea mai recentă tehnologie 3D, o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic. Astfel, pacientul își poate vedea proiectarea computerizata a viitorilor dinți pe calculator, poate proba și testa formele definitive ale dinților săi, direct în cabinet.

Digital smile design

Digital Smile Design este cea mai recentă tehnologie 3D, o metodă revoluționară de simulare a rezultatelor tratamentului estetic. Astfel, pacientul își poate vedea proiectarea computerizata a viitorilor dinti pe calculator, poate proba si testa formele definitive ale dintilor sai, direct in cabinet.

Bucură-te de avantajele tehnologiei de ultimă oră și transformă în realitate zâmbetul la care până acum doar ai visat.