Tur Dental

SMILE DENT

Suntem amplasați în centrul capitalei Republicii Moldova, orașul  Chișinău. Ne găsiți ușor inclusiv dacă problemele dentare apar chiar de la Aeroport, în doar 30 de minute orice serviciu de taxi vă va aduce ușor și rapid la adresa str. Ismail 88.  Iar dacă ne anunați din timp vă putem întâlni și însoți la clinica noastră pentru a remedia problema dentară după care vă putem ajuta să ajungeți acasă, la gazdă lau la hotel.

Odată ajunși la noi, medicii noștri stomatologi vă vor pune la dispoziție cele mai bune și calitative tratamente dentare  la prețuri accesibile.  Desigur avem și opțiunea de programare preventivă astfel încât să nu pierdeți timpul așteptând pe holuri.

Puteți avea încredere deplină în competențele și calificările noastre. Suntem pe piața serviciilor stomatologice din Moldova din anul 2011, timp în care am depus pasiune și efort pentru a mulțumi toți pacienții care au apelat la serviciile noastre.

Sunteți oricând bineveniți în clinica stomatologică Smile DENT.

VĂ AȘTEPTĂM ÎN REPUBLICA MOLDOVA!

Deşi are o suprafaţă mică, Republica Moldova dispune de un considerabil potenţial turistic, reprezentat, întîi de toate, de aspectul geomorfologic al teritoriului – o neobişnuită diversitate de rezervaţii peisajistice sau landşafturi naturale şi monumente geologice unice, de valoare europeană şi mondială. Formele prioritare ale turismului practicate în ultimul deceniu în Republica Moldova sînt turismul rural, vitivinicol, cultural, de sănătate şi frumuseţe.

TURISMUL VITIVINICOL

Podgoriile noastre, de asemenea, constituie un important obiectiv turistic din sectorul rural. De secole, în Moldova s-au format bogate tradiţii de cultivare a viţei-de-vie şi de producere a vinului. În prezent, în ţară funcţionează 142 fabrici de vinuri. 23 dintre acestea dispun de condiţii şi experienţă în ceea ce priveşte primirea vizitatorilor. Aici turiştii au posibilitatea de a lua cunoştinţă de tehnologia producerii vinurilor, de a urmări cum sînt îmbuteliate şi, desigur, de a gusta produsul finit. Prin calitatea lor, multe dintre vinurile produse în ţara noastră se bucură de o bună reputaţie pe plan internaţional. Ca ţară vitivinicolă, Republica Moldova oferă şansa alegerii unor rute preferate, aşa încît turiştii pot vizita, după dorinţă, beciuri şi oraşe subterane, vinoteci, întreprinderi de prelucrare primară a vinului, de producere a şampaniei, divinului, heresului, balsamurilor etc.

Vinării: Cricova, Mileştii Mici, Purcari, Cojuşna.

TURISM CULTURAL

Republica Moldova dispune de un bogat patrimoniu cultural, care poate fi cu succes valorificat în turism. O diversitate de atracţii pentru turişti oferă vestigiile fortificaţiilor medievale, diverse complexe arheologice, în primul rînd, Orheiul Vechi, mănăstirile rupestre, conacele boiereşti şi casele ţărăneşti. Şi în capitala ţării există un număr impunător de monumente, exemple reprezentative ale arhitecturii locale din secolele XIX şi XX, capabile să trezească interesul turiştilor.

Muzee: Casele-muzeu “Alexei Mateevici”, “Aleksandr Puşkin”, “Constantin Stamati”, “Igor Vieru”, Complexul Muzeal “Orheiul Vechi”, Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, Muzeul Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, Muzeul Meşteşugurilor Populare, Muzeul Naţional Găgăuz “Dumitru Cara-Ciobanu”.

Conace: Conacul “Zamfir Ralli Arbore”, Castelul de vînătoare al lui Manuc Bei.

Mănăstiri şi biserici: Căpriana, Hîncu, Rudi, Saharna, Ţîpova, Curchi, Frumoasa, Cosăuţi, Japca. Biserica Adormirii Maicii Domnului din Căuşeni.

smiledent-team

CONTACTEAZĂ-NE!