RESTAURAREA DINȚILOR

Restaurarea unui dinte este procesul prin care se reface morfologia, culoarea, forma și funcția dintelui natural.
În clinica noastră sunt folosite pentru această procedură materiale și tehnologii de ultimă generație, cu o bio compatibilitate înaltă. Smile Dent garantează tratamentul complet cu refacerea țesuturilor dentare dure, cu refacerea formei anatomice și funcționale a porțiunii ocluzale a dintelui, cu folosire unei game coloristice largi pentru a reda culoarea dintelui restaurat față de cei vecini. Toate aceste măsuri favorizează un succes bun în realizarea unei restaurări dentare estetice de înaltă calitate.

Refacerea morfologiei se realizează cu ajutorul unui examen minuțios care constă din diagnosticul funcțional, foto examen, studiul modelelor, modelarea viitorilor dinți de către tehnicianul dentar.
Restaurările dentare se efectuează cu o pregătire minuțioasă a pacientului. Înainte de tratamentul propriu-zis se aplică o anestezie eficientă pentru a înlătura sensibilitatea dentară.

Pentru efectuarea restaurărilor dentare calitative folosim Diga (roberdem). Materialele fotopolimerizabile folosite sunt de ultimă generație cu o gamă bogată de culori, pentru a reda cu precizie culoarea dintelui restaurat.
O restaurare dentară efectuată de medicii din clinica noastră poate să mascheze orice defect și totodată va fi durabilă în timp.