ORTODONȚIE

Ortodonție sau aparatul dentar pentru îndreptarea dinților

Dinții drepți și frumoși sunt cu siguranță visul oricărei persoane moderne. Smile DENT  vă vine și aici în ajutor și vă propune utilizarea aparatelor dentare pentru a îndrepta fără prea mult efort  și  în timp relativ scurt, câteva luni, dinții care vă dau bătăi de cap.

Medicii noștri se vor concentra, în procesul de îndreptare a danturii dvs., pe dinții care se văd atunci când zâmbiţi și nu vor afecta ceilalţi dinți din cavitatea bucală.

După intervenția de ortodonţie garantăm că vă veți simți confortabil și  veți putea zâmbi nestingherit. Acest tip de  tratament este conservativ, ieftin și extrem de eficient. De obicei, pentru îndreptarea dinților sunt utilizate aparte dentare de metal, mai exact din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dar sunt foarte des întâlnite și aparatele dentare ceramice, acestea sunt preferate de pacienții adulți datorită aspectului lor cosmetic.

Pentru procedura de îndreptare a dinților stomatologii Smile DENT utilizează aparatele perfromante de ultimă generație DAMON – folosite de doar câteva clinici stomatologice din Republica Moldova.

Eficiența acestor aparate este una peste măsura așteptărilor datorită flexibilității lor. Utilizând aparatele de îndreptare dentară DAMON nu este nevoie de ajustari suplimentare pe durata îngrijirii medicale,  acest lucru făcând tratamentul mai rapid și comod pentru pacient.