Implantologie

Implantul este o rădăcină dentară artificială, confecționată de obicei din titan,  care se plasează la baza viitorului dinte. Implantul dentar este de fapt  un suport pentru  viitoarea coroană dentară. Este important ca pacienții noștri să cunoască faptul că după inserarea unui implant dintele nu apare deodată, acestuia îi trebuiesc în medie 4-6 luni pentru  a se osteointegra iar mai apoi se va realiza procesul propriu zis de  plasare a dintelui.

Implanturile dentare sunt recomandate  persoanelor care au o stare bună a sănătăţii orale însa din anumite motive și-au pierdut unul sau mai mulţi dinți.

Plasarea implanturilor este efectuată, de regulă,  sub forma unei intervenții chirurgicale care implică o operație simplă sub anestezie locală obișnuită.

După o intervenție de implantologie la Smile DENT veți descoperi că dantura dvs. are un aspect atât de natural încât s-ar putea să uitați că ați pierdut vreodată un dinte.

Vă puteți bucura o perioadă destul de îndelungată de implanturile dentare realizate de medicii noștri stomatologi, doar că trebuie să aveți grijă de igiena dvs. orală, aceste aspecte vă vor fi comunicate desigur de medicul dvs.

Noi știm cât de important este confortul oferit de sănătatea dinților pentru toți oamenii, de aceea tratăm cu maximă seriozitate orice intervenție stomatologică  iar implanturile dentare pe care le-am realizat de-a lungul anilor s-au dovedit a fi soluția perfectă la problemele dentare ale multor pacienți.