implant dentarAlege corect implantul dentar.

Implantul dentar este cu siguranță cea mai bună metodă pentru a înlocui dinții lipsă. Se aplică atât pentru lipsa unui dinte cât și pentru mai mulți dinți. Fiind cea mai populară metodă pentru a restaura zâmbetul dvs., implantul dentar este conceput pentru a se integra perfect cu ceilalți dinți cât și de a fi durabil în timp.
Implanturile dentare prezintă o gamă foarte variată de modele. Zilnic apar noi și noi tipuri de implante ce ne fac să fim nedumeriți atunci când trebuie să alegem un implant dentar bun.
Nu putem afirma că,  este cel mai bun un anumit tip de implant și cu siguranță nici nu există un implant dentar cel mai bun, să fie universal, pentru orice situație. Fiecare pacient reprezintă o situație aparte și în cazul dat există un implant care este mai bun decat altele. De aceea este foarte important faptul cum selectăm implantul și de aceasta ține nemijlocit integrarea lui în os.
La nivel mondial există mai multe firme care produc implanturi dentare, însă principalele brănduri de implant sunt realizate în Germania, Coreea de sud ,SUA, Israel ,Franța, Elveția și Suedia.
Selectăm brăndurile conform criteriilor jos enumerate:
  1. Înserăm doar implanturile dentare care au arătat rezultate bune în timp.
  2. Ne axăm pe calitatea materialului implantului.
  3. Acordăm o atenție sporită fiecărui pacient în parte pentru a alege sistemul cel mai potrivit pentru el. 
Nu există o pastilă universală, și nici un sistem de implanturi dentare universal perfect. Există în schimb sistemul, sau implantul dentar perfect pentru fiecare caz în parte. Și aici ne concentram să facem o selecție ideala în planificarea cazului.
Vă puteți bucura o perioadă destul de îndelungată de implanturile dentare realizate de medicii noștri stomatologi, doar că trebuie să aveți grijă de igiena dvs. orală, aceste aspecte vă vor fi comunicate desigur de medicul dvs.
Noi știm cât de important este confortul oferit de sănătatea dinților pentru toți oamenii, de aceea tratăm cu maximă seriozitate orice intervenție stomatologică  iar implanturile dentare pe care le-am realizat de-a lungul anilor s-au dovedit a fi soluția perfectă la problemele dentare ale multor pacienți.

Pregătirea pentru implantare

implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar
implant dentar

VINO LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

sau stabilește o întîlnire cu doctorul:

smiledent-team