Îți dorești un zâmbet ca la Hollywood?

Acum, poți fi și tu vedetă. Fațetele dentare oferă posibilitatea de a modela dinții atât de estetic, încât par naturali.
Doar la Smile Dent în perioada 01.02.2016-01.03.2016, ai 25 % reducere la fațete dentare și coronițe integral ceramice.
fatete dentare
fatete dentare
fatete dentare
Cu siguranță că fiecare dintre noi își dorește un zâmbet sănătos și desigur frumos, cu atât mai mult că un zâmbet, ne oferă  încredere în propria persoană cât și puterea de comunicare.
Din păcate, sunt mulți factori care acționează asupra aspectului danturii noastre și de multe ori afectând-o grav dar, datorită noilor tehnologii, a devenit mai simplu să reconstruim forma și să modificăm aspectul dinților, eliminând orice urmă de imperfecțiune.
fatete dentare
Fiind transparente, fațetele imită perfect dintele și arată foarte natural, iar datorită tehnologiilor folosite la prepararea acestora, culoarea rămâne intactă pentru mai mult timp.
Fațetele dentare sau venirele (veneers) sunt mini proteze, din material compozit, ceramică sau zirconiu și se lipesc de dinte modificându-i forma și astectul în totalitate.
fatete dentare
fatete dentare
fatete dentare
Zilnic, din ce în ce mai multe persoane apelează la tehnica dată fiind soluţia cea mai conservatoare (minim-invazivă) în corectarea problemelor dinţilor frontali.
Datorită fațetelor dentare, puteți cu ușurință să scăpați de complexația dinților strâmbi, pătați sau colorați.
zimbet sanatos
fatete dentare
fatete dentare

VINO LA O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

sau stabilește o întâlnire cu doctorul:

smiledent-team