DESPRE NOI

Clinica stomatologică ”Smile Dent” fondată în anul 2011 face parte dintre cele mai performante și moderne clinici din Chișinău. Aici activează o echipă de profesioniști calificați cu multă experiență căpătată în timp. Practica noastră se datorează nivelului avansat de cunostințe, experiențelor noi obținute prin participarea activă la congresele stomatologice naționale și internaționale. În tratament noi căutăm modalități de a efectua procedurile rapid, eficient și calitativ. Centrul este dotat cu aparataj stomatologic modern, aplicându-se cele mai recente tehnologii şi inovaţii, materiale de ultimă generaţie. Fiecare pacient în clinica noastră are parte de o îngrijire și abordare individuală a personalului nostru.

Scopul clinicii ”Smile Dent” este de a recăpăta zîmbetul din plin al pacienților fără durere. Specialiştii ”Smile Dent” ştiu cît de importantă este prevenirea bolilor dentare, şi întotdeauna vor răspunde la întrebările Dumneavoastră, vă vor consulta profesionist şi calitativ.

Amplasarea clinicii în centrul Chișinăului facilitează accesul tuturor mijloacelor de transport din diferite sectoare ale orașului si a tarii.

Clinica “Smile Dent” este o clinică dotată cu utilaj de ultimă generaţie, tehnologii şi materiale performante, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare. Personalul medical este alcătuit din medici profesionişti, care deţin specializări şi perfecţionări în diferite ţări ale lumii.

VADIM VETRILĂ

Medic Stomatolog

SPÎNU EUGENIU

Medic Stomatolog

SERGIU PETCU

Medic Stomatolog

SACHIN SACHDEV

Medic Ortodont

PODGORNII ANDREI

Medic Stomatolog

CONFORT ȘI PLĂCERE

Cabinetele noastre elegante sunt dotate cu cele mai noi echipamente stomatologice și redau atmosfera liniștitoare de care are nevoie orice pacient.

ECHIPĂ DE EXPERȚI

Echipa noastră de medici stomatologi, chirurgi, implantologi și asistenți – este formată din profesioniști de înaltă calificare.

ECHIPAMENT PERFORMANT

Utilizăm tehnologii și materiale de ultimă oră, de la cei mai buni producători din lume pentru a asigura confortul și calitatea deservirii clienților noștri.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Oferim tratamente individualizate pentru fiecare pacient în parte iar programările le facem conform disponibilității Dvs.