Avantajele albirii dentare în cabinetul stomatologic

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0 | august 12th, 2015

Încă ne mai bucurăm de sezonul estival când ne dorim să arătăm perfect și să putem reda fericirea prin zâmbete impecabile.  Iar în zilele noastre zâmbetele pot fi întregite de dantura albă și  frumoasă, dar în același timp sănătoasă. În cele ce urmează, aflați avantajele albirii dentare.

Tehnologiile moderne au demonstrat faptul că albirea dentară poate fi efectuată fără prejudicii asupra smalțului dentar sau al gingiilor.  Cu condiția că este realizată în cabinetul stomatologic și cu implicarea unui medic care își cunoaște bine meseria.

Avantajele albirii dentare în cabinetul stomatologic sunt:

– asistența unu medic calificat care oferă cea mai bună soluție pentru sănătatea dinților;

– efect vizibil și de durată;

dinți albi și perfect sănătoși.

Stomatologii noștri au ales să își bucure pacienții care vor să aibă dinți albi cu cele mai inofensive modalități de albire: aplicarea gelului Opalescence Xtra-Boost și a capelor individualizate.

Procedura este una foarte simplă și chiar comodă iar întreg tratamentul durează de la 7 la 14 zile. Efectul de albire fiind vizibil până la 2 ani.

Cu toate acestea,  nu tuturor persoanelor le este indicată procedura de albire dentară. Femeile însărcinate sau cele care alăptează,  persoanele care suferă de boli gingivale și copii până la 15 ani vor trebui să mai amâne albirea dentară.

De asemenea este important de știut că albirea dentară va avea efect doar asupra dinților naturali. Plombele, implanturile sau coroanele dentare nu își vor schimba culoarea în timpul tratamentului.

Sfatul medicului:

Avantajele albirii dentareSpînu Eugen, medic stomatolog Smile DENT. „Albirea dentară a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri de estetică dentară. Pacienții trebuie să știe că atât de efectul cât și de sănătatea dinților lor răspunde mediul stomatolog în primul rând, dar acest angajament este asumat de ambele părți. Pentru că dacă pacientul își albește dinții și nu le acordă îngrijirea corespunzătoare, nu vine la consultațiile stomatologice odată la jumătate de an și nu respectă recomandările medicului, atunci el este direct responsabil de diminuarea efectului de albire aplicat de medic asupra dinților săi.”


Clinica “Smile Dent” este o clinică dotată cu utilaj de ultimă generaţie, tehnologii şi materiale performante, mijloace sigure de dezinfecţie şi sterilizare. Suntem ușor de găsit în centru Chișinăului și oferim CONSULTAȚII GRATUITE tuturor pacienților.

 

Share on Facebook0

You must be logged in to post a comment.